Om oss

Klimatproblemet är påtagligt och brådskande, men ibland står vi handfallna i frågan: “vart ska jag börja?”

Rota vill att du på ett enkelt och översiktligt sätt ska kunna hitta hållbara alternativ till din vardag. Oavsett om du vill äta mer närodlat, handla begagnat eller inspireras av en blogg. För visst finns det innovationer, ideér och eldsjälar som leder vägen till en hållbar framtid! Vi listar dem så att du kan göra bättre val.

Rota drivs av önskan om att göra skillnad, och inte av ekonomiskt intresse. Pengarna som hemsidan driver in återinvesteras i vår verksamhet.  

Vi arbetar med rota på vår fritid vilket innebär begränsad tid till utveckling. Just nu är rota fokuserat till Malmöområdet, men siktar på att lista aktörer från hela Sverige. Ytterligare funktioner kommer också läggas till, håll utkik!

Att leva hållbart kan kännas svårt, men rota gör det enklare.

Hilda Hansfeldt

Hilda Hansfeldt

Grundare

hilda@rota.nu
LinkedIn

Malmö
Trädkramare sedan liten. Passionerad, driven och rörig. Gillar att strosa på loppisar och lyfta skrot på gymmet.

Partytrick: kan imitera en T-Rex

Alice Kilefors

Alice Kilefors

Content Manager

alice@rota.nu
LinkedIn

Malmö/Helsingborg
Mår bäst i naturen, så om ni hittar mig inne är jag omringad av växter i olika slag. Nyfiken, trotsig och tankspridd. Älskar att upptäcka, allt från det lilla, det stora från det vi känner till det vi ser, och tar gärna med kameran på vägen för en bild eller två.

Mia Matsson

Mia Matsson

Art Director och UX

mia@rota.nu
LinkedIn

Stockholm
En evigt optimistisk mediterare. Gillar att scanna Internet efter spännande vegetariska recept. Dricker te ur gigantiska koppar och är världsmästare på att glömma bort teet medan det är varmt.


 

Kontakta någon av oss direkt, skriv ett mail till kontakt@rota.nu, eller använd formuläret nedan.